De beste dingen om in je auto te hebben

02 Dec Door Auto-remschijven.nl

Als je net als de meeste mensen bent, is het eerste waar je aan denkt als je de uitdrukking 'auto' hoort, de eindeloze hoeveelheid dingen die geregeld moeten worden - van het schoonmaken van de voorruit tot het vullen van de tank. Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om te helpen! In deze blog zetten we de 17 meest essentiële items op een rij die je altijd in je auto zou moeten hebben, samen met een paar extra ideeën die je leven een stuk makkelijker zullen maken. Van hapjes en drankjes tot een EHBO-doos en wegenkaarten, we hebben alles wat je nodig hebt om georganiseerd en soepel de weg op te gaan. Dus waar wacht je op? Begin met het inpakken van uw auto en laat ons voor de rest zorgen!

17 dingen die u in de auto moet hebben

Als u op pad gaat, is het belangrijk om de juiste benodigdheden bij u te hebben. Zorg ervoor dat u een EHBO-doos, snacks en drankjes, snacks en drankjes voor uw huisdier, een plattegrond van uw route en eventuele belangrijke documenten meeneemt. En zorg er natuurlijk voor dat de auto schoon en netjes is voordat je vertrekt - het inpakken van natte kleding en surfplanken kan een heel gedoe zijn!

Documentatie

Documentatie is een belangrijk onderdeel van het affiliate marketing proces. Zonder dit wordt u belemmerd in het verdienen van commissies en het opbouwen van een langdurige relatie met uw klanten. Zorg ervoor dat u altijd de volgende items bij u heeft: Rijbewijs, registratiebewijs en verzekeringsbewijs EHBO-doos - deze helpt bij noodgevallen langs de weg Kaart - vermeld zowel adressen als POI's zodat chauffeurs de weg kunnen vinden gemakkelijk. Probeer ook symbolen voor attracties of restaurants toe te voegen! Brochures of flyers - deel ze uit aan chauffeurs langs de kant van de weg om uw verkoopkansen te vergroten!

Auto reparaties en -onderhoud

Uw auto in goede staat houden is een belangrijk onderdeel van een langdurig gebruik ervan. Regelmatige auto reparaties en -onderhoud kunnen u helpen kostbare problemen op de weg te voorkomen. Zorg ervoor dat u de juiste gereedschappen en onderdelen bij de hand heeft, evenals een betrouwbare service die alle reparaties voor u kan uitvoeren, zoals Car Doctor. Het bespaart u niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat uw auto soepel blijft rijden - wat zeer gunstig kan zijn voor het laag houden van uw verzekeringspremies!

Veiligheid

Als het om veiligheid gaat, zijn de essenties altijd hetzelfde: zorg dat je een EHBO-doos bij je hebt en weet hoe je die moet gebruiken. Houd bovendien een fluitje bij de hand in geval van nood, een kaart van het gebied bij de hand zodat u de weg terug naar huis kunt vinden en wat geld gespaard voor het geval er iets misgaat. Om te voorkomen dat je verdwaalt of strandt tijdens extreme weersomstandigheden of wanneer je om welke reden dan ook buiten de gebaande paden gaat, moet je ervoor zorgen dat je meerdere vuurpijlen meeneemt, evenals voldoende water en voedselvoorraden. Zorg ervoor dat alles beschermd is tegen de zon met een goede zonnebrandcrème en ook een zonnebril! En ten slotte, overweeg om je telefoon oplader mee te nemen, zodat je in ieder geval verbonden kunt blijven, zelfs als er geen signaal beschikbaar is waar je naartoe gaat.

Winter

De winter is de tijd van het jaar waarin het koude weer zijn tol eist van ons lichaam en onze voertuigen. Om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent op de winterse omstandigheden, hebben we een lijst met adviezen samengesteld die u helpen om veilig en comfortabel te blijven. Houd uw auto schoon en georganiseerd door alle hoeken en gaten schoon te maken, ook onder de stoelen en in het handschoenenkastje. Zorg voor een kaart, snacks, drinken (en voldoende dekens indien nodig) en een warme jas voor het geval het hard begint te sneeuwen. Zorg er ten slotte voor dat u alle belangrijke documenten, zoals verzekeringspapieren, op een veilige plaats bewaart, zodat u ze niet kwijtraakt tijdens een noodsituatie of tijdens roadtrips in winterse omstandigheden.

6 extra dingen om in je auto te hebben

Roadtrips kunnen het beste en het slechtste ooit zijn. Aan de ene kant ga je een nieuwe plek verkennen en ervaar je de bezienswaardigheden, geluiden en geuren die de omgeving te bieden heeft. Maar aan de andere kant kunnen roadtrips gevaarlijk zijn, vooral als je niet bekend bent met het gebied waar je doorheen reist. Om de reis zo veilig en comfortabel mogelijk te maken, moet u de volgende zaken in uw auto meenemen: een EHBO-doos, zaklampen en extra batterijen, uw rijbewijs, kentekenbewijs, verzekeringsbewijs, keuringsbewijs en een plattegrond van het gebied. Zorg in geval van problemen altijd voor wat contant geld om eten en drinken te kopen. En last but not least, zorg ervoor dat je wat snacks en drankjes inpakt om je op de been te houden tijdens de lange rit.

Wat u niet in uw auto mag doen

Het is weer die tijd van het jaar - de tijd van het jaar waarin het weer onvoorspelbaar begint te worden en de wegen glad worden. Om ongelukken of problemen te voorkomen, is het belangrijk om een ​​paar eenvoudige auto regels te volgen. Hier zijn vier van de belangrijkste: Plaats geen zware voorwerpen in de auto - ze zullen de auto verzwaren en het rijden bemoeilijken. Plaats niets dat nat kan worden - dit geldt ook voor auto's, meubels en schilderijen. Laat geen waardevolle spullen onbeheerd achter, ook al bent u maar even weg. Zorg ervoor dat alle ramen van de auto gesloten zijn voordat u vertrekt, om te voorkomen dat er wind of regen in de auto komt.

Veelgestelde vragen

Wat moet ik, indien mogelijk, niet in mijn auto plaatsen?

Veel mensen stoppen dingen in hun auto waar ze later spijt van krijgen, zoals zware tassen en grote spullen. Items die u beter niet in uw auto legt, zijn onder meer: ​​vuurwerk, sigaretten, open containers met alcohol en drugs, wapens/vuurwapenonderdelen/munitie. U kunt er ook over nadenken om voedsel weg te gooien dat langer dan twee uur op kamertemperatuur is geweest of iets dat beschimmeld is of een onaangename geur heeft.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn auto schoon en opgeruimd is als ik hem niet gebruik?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw auto schoon en georganiseerd is wanneer u hem niet gebruikt. Een manier is om een ​​autoreiniger te gebruiken. Autoreinigers verwijderen het vuil, stof en puin van de binnenkant van de voorruiten, koplampen, zijspiegels en de kofferbak en het dashboardkastje van uw auto. Een andere manier is om de binnenkant van je ramen regelmatig te stofzuigen en te drogen. Dit helpt de binnenkant van uw auto schoon en vrij van vlekken en vingerafdrukken te houden. Gooi ten slotte eten, drinken en snacks waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken weg en bewaar alles wat u niet nodig hebt in de kofferbak of het dashboardkastje. Dit helpt de hoeveelheid rommel in uw auto te verminderen en maakt het gemakkelijker om te vinden wat u zoekt wanneer u het nodig heeft. Zorg er bovendien voor dat al uw spiegels vrij zijn voordat u naar uw werk of auto gaat. Dit voorkomt dat u wordt aangehouden voor te hard rijden!

Vormen een van de volgende voorwerpen een gezondheidsrisico als ik ze meeneem in mijn auto?

Het is niet aan te raden om eten en drinken mee te nemen in de auto, maar sommige spullen zijn prima mee te nemen. Deze omvatten medicijnen, babydoekjes, handdesinfecterend middel, chapstick / lippenbalsem, zonnebrillen en een zonnebrandcrème. Andere veilige items om mee te nemen op reis zijn opladers voor je telefoon en camera, maar ook snacks zoals trailmix of noten.

Moet ik een opslagruimte voor mijn voertuig kopen?

Opslageenheden kunnen een geweldig idee zijn voor mensen die hun auto niet elke dag gebruiken. Dit komt omdat opslageenheden doorgaans de mogelijkheid bieden om meerdere auto's tegelijk op te slaan en de mogelijkheid hebben om klimaatbeheersing voor uw voertuigen te bieden. Er zijn natuurlijk voor- en nadelen aan het aanschaffen van een opslagruimte. Het belangrijkste om te overwegen bij het nemen van deze beslissing is wat praktisch is voor u en uw behoeften. Woont u bijvoorbeeld in een tropisch klimaat en heeft u geen winterstalling nodig, dan is een opslagruimte wellicht niet de beste optie voor u. Bedenk daarnaast hoeveel ruimte u nodig heeft en welk type klimaatregeling uw auto nodig heeft.

Conclusie

Er zijn veel dingen die je in je auto zou moeten hebben, maar als je op zoek bent naar het beste van het beste, neem dan zeker een kijkje op onze blog! Van snacks en drankjes tot een EHBO-doos en wegenkaarten, wij hebben het voor u. Om nog maar te zwijgen, het hebben van de juiste items in uw auto kan uw reis veel gemakkelijker en comfortabeler maken. Dus wacht niet langer - bekijk onze blog voor de beste dingen om in je auto te hebben!